Πολιτική Επιστροφών και Αλλαγών

Στο κατάστημά μας, θέλουμε να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση και ευχαρίστηση των πελατών μας. Σε περίπτωση που δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας, παρέχουμε μια ευέλικτη πολιτική επιστροφών και αλλαγών για την αγορά ενυδρείων, ψαριών και υδρόβιων φυτών.

Ανταλλαγές

Αν επιθυμείτε να αλλάξετε ένα προϊόν που αγοράσατε από εμάς, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός των 14 ημερών από την αρχική αγορά. Η ανταλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί για ένα παρόμοιο προϊόν με αντίστοιχη αξία ή να λάβετε πιστωτικό ύψους της αρχικής αξίας του προϊόντος για μελλοντική αγορά.

Επιστροφές

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να επιστρέψετε ένα προϊόν, παρέχουμε πλήρη επιστροφή της αξίας του προϊόντος. Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός των 30 ημερών από την αρχική αγορά και το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητο και με την αρχική συσκευασία.

Σημείωση

Για την ανταλλαγή ή επιστροφή ενός προϊόντος, θα πρέπει να προσκομίσετε την απόδειξη αγοράς ή το αποδεικτικό πληρωμής.

Η πολιτική μας για επιστροφές και αλλαγές ισχύει μόνο για προϊόντα που αγοράζονται από το κατάστημά μας. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να απορρίψουμε αιτήσεις επιστροφής ή αλλαγής που δεν πληρούν τις αναγκαίες προϋποθέσεις.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανάγκες για επιπλέον πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ευχαριστούμε που επιλέξατε το κατάστημά μας και ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε.