Διεύθυνση
Κέντρο: Γεωργίου Θεοχάρη 4 Θεσσαλονίκη 54621
Καλαμαριά: Γεωργίου Παπανδρέου 17Α Θεσσαλονίκη 54645

Ωράριο
Δευτέρα - Παρασκευή: 9πμ - 7μμ
Σάββατο: 9πμ - 2:30μμ

Algae Eater Golden
Algae Eater Golden

3.50

Algae Eater Golden

3.50

Κωδικός προϊόντος: Algae Eater Golden Κατηγορία: Ετικέτες: , , ,

To GOLDEN ALGAE EATER GYRINOCHEILUS AYMO είναι ένα από τα πιο γνωστά ψάρια στο ενυδρείο.Βρίσκεται σε μεγάλες περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας και νότιες περιοχές της Κίνας. Η Γερμανία ήταν η πρώτη που εξαγαγε το ωάρι αυτό το 1956 για το ενυδρείο, στις χώρες καταγωγής του όμως , χρησιμοποιείται ως τροφή των ψαριών.

Αυτό το ψάρι είναι πολύ επιθυμητό από πολλούς άνθρωπους που ασχολούνται με τα ενυδρεία. Αν και δεν είναι το πιο όμορφο από όλα τα άλλα  ψάρια, εκτιμάται κυρίως για την ικανότητά του να κρατήσει το ενυδρείο χωρίς φύκια. Κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό, όταν βρίσκεται σε νεαρή ηληκία, αλλά καθώς ωριμάζει οι προτιμήσεις στη  διατροφή του αρχίζουν να αλλάζουν. Θα αρχίσει να ψάχνει για διαφορετικές τροφές . Υπάρχουν πολλές  άλλες  πτυχές για τη διατήρηση αυτού του ψαριού εκτός από μια αλλαγή της διατροφής. Αυτά περιλαμβάνουν το μέγεθός του την προσωπικότητά του κατά τη διάρκεια της  συγκατοίκησης  του με άλλα ψάρια.

 

Ο άγριος  χρωματισμός αυτού του ψαριού είναι αρκετά μεταβλητός. Τις περισσότερες φορές θα έχουν κιτρινωπό χρώμα στις πλευρές τους  και  καφετί χρώμα στην κορυφή τους. Υπάρχει μια αξιοσημείωτη μαύρη λωρίδα στο μήκος των πλευρών τους. Αυτή η λωρίδα είναι συχνά σπαστή και μπορεί να υπάρχουν μαύρες κηλίδες στο  μήκος της πλάτης της και στο  πτερυγίου της ουράς της.

Η  φωτογραφία είναι ενδεικτική.

Βάρος 1.5 kg
Κατασκευαστής

Singapore

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.