Το 1970 ο Μάκης Καρασταμάτης αποκτά το πρώτο του ενυδρείο.

Είναι τόση η αγάπη του για το χόμπι αυτό, που σύντομα κατασκευάζει σε ιδιωτικό χώρο 30 ενυδρεία και αρχίζει τη μελέτη και την αναπαραγωγή των τροπικών ψαριών. Το 1975 μαζί με τον αδελφό του Δημήτρη ιδρύουν την εταιρία ¨ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ¨ με αντικείμενο εργασιών την κατασκευή ενυδρείων και το εμπόριο τροπικών ψαριών. Εκείνο τον καιρό το χόμπι του ενυδρείου δεν είναι αρκετά γνωστό στην Ελλάδα, για να γίνει πανελλαδικά γνωστό. Για αυτό το λόγο εκδίδουν το 1979 περιοδικό με τίτλο το ¨ΤΡΟΠΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ¨. Λαμβάνουν μέρος με καλαίσθητα περίπτερα στην ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στην FURNITEC καθώς και σε άλλες κλαδικές εκθέσεις, κάθε φορά με νέα όμορφα και λειτουργικά ενυδρεία, ανεβάζοντας το επίπεδο της καλής ποιότητας ενυδρείων. Το 1985 η εταιρία επεκτείνεται και δημιουργεί και δεύτερο νέο μεγάλο κατάστημα 480 τετραγωνικών μέτρων στην οδό Αγγελάκη. Το 2005 το νέο αίμα της οικογένειας Καρασταμάτη, ο Στέλιος και ο Ιωάννης, αναλαμβάνουν τα ηνία της εταιρίας, ανακαινίζοντας και τα 2 καταστήματα και προσφέροντας με αγάπη της καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες τους.

Το amazonios ιδρύθηκε στο διαδίκτυο το 2006 και έχει σαν σκοπό την καλύτερη, γρηγορότερη και ποιο οικονομική εξυπηρέτηση στην πώληση προϊόντων. Σαν κατάστημα υπάρχει από το 1975.

Νομική μορφή Amazonios:

Σ. ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΕΝΥΔΡΕΙΑ – ΤΡΟΠΙΚΑ ΨΑΡΙΑ – PET-SHOP
ΑΦΜ: 046452114
ΔΟΥ: Δ’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλ: 2310 272 217

Η επιτυχία του amazonios βασίζεται:

Στην ευκολία, στην παραγγελία αφού μπορεί κανείς να διαλέξει τα προϊόντα της επιλογής του από το σπίτι ή το γραφείο, να τα παραγγείλει μέσω της ιστοσελίδας, ή τηλεφωνικά και χωρίς ταλαιπωρία να τα έχει στα χέρια του μέσα σε 48 ώρες* σε όλη την Ελλάδα.

Στην άμεση και φιλική εξυπηρέτηση με όποιον τρόπο κι αν παραγγείλει.

Σταθερή πολιτική της εταιρείας είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά της έξοδα ως κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα.

Έναντι ενός φυσικού καταστήματος και έχουν αγοράσει ευκολότερα, πιο οικονομικά και έχοντας επιλέξει από μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων. Γνωρίστε μας καλύτερα και εκμεταλλευτείτε τα μοναδικά πλεονεκτήματα που παρέχουμε.

* Ισχύει για το 80% των παραγγελιών